Om oss

Fredrikstad Sportsskyttere har i dag ca 150 medlemmer som spenner over alle aldersgrupper fra 12 år og opp til rundt 80 år. Klubben har også flere kvinner som medlemmer, og vi har som målsetting og rekruttere enda flere ungdommer og jenter.

Organisasjonsmessig hører klubben inn under Norges Skytterforbund som igjen er et særforbund i Norges Idrettsforbund. Norges Skytterforbund er organisert internasjonalt i International Shooting Federation.

Dette betyr i praksis at klubben har de internasjonale skytterprogrammene som sine program i tillegg til de nasjonale så som Feltpistol og Hurtigpistol. Vanlige kaliber i bruk hos oss (pistoler og revolvere) er kal 22, 32, 9 mm, 38 og 45.

Fredrikstad Sportsskyttere (FSS) ble stiftet i 1963 og har hele tiden hatt tilhold på Regimentsmyra. FSS disponerer også standplasser for luftpistol i Rolvsøyhallen i samarbeid med Fredrikstad Miniatyrskytterlag. På Regimentsmyra har klubben en 25m bane med 20 standplasser og en feltbane med 8 standplasser. 25m banen har 
vendeanlegg og fikk i 2016 helt nytt standplassbygg med belysning for helårsbruk. Klubben bygde på 90 tallet et eget moderne klubbhus.

Som idrettslag har FSS gjennom tidene vært et av landets mest meritterte, både i form av mange gode individuelle skyttere og i lagsammenheng. Klubbens medlemmer har brakt hjem uttalige NM pokaler i alle valører. Klubbens toppskyttere har også stått for atskillige norges- og kretsrekorder. Ca 15 skyttere fra FSS har representert Norge internasjonalt siden oppstarten i 1963. Blant disse finner vi skyttere som har vunnet medaljer i Nordisk mesterskap, EM og VM.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close